Bindweefselmassage

Verbeter je huidconditie!

Een bindweefselmassage is een effectieve manier om de huidconditie te verbeteren.
De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is uitermate geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Er wordt  een speciale massagetechniek toegepast, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt. 

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wond-genezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen.

Wat is bindweefselmassage?

Bindweefselmassage us een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsellaag met als uiteindelijke doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. De stofwisseling, de aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt bevorderd.

Is een enkele behandeling voldoende?

Voor een optimaal resultaat wordt er een kuur van meerdere behandelingen geadviseerd.
Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.
Afhankelijk van de doelstelling en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld - meestal 6 tot 12 behandelingen.
Om het resultaat te behouden is het aan te bevelen om na de kuur 1x per 4 tot 6 weken een bindweefselmassage te blijven ondergaan.

Wanneer bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is uitermate geschikt bij:

  • Verslapte huid, sterke rimpelvorming.
  • Slecht doorbloede, vale huid
  • Huid die een oppeper nodig heeft,bijv ziekte of stress
  • Grove huidstructuur

Belangrijk is dat men voldoende water drinkt, dit om de afvalstoffen goed af te voeren.

Anti Age Pure Beauty Boost Kuur

Deze bindweefselkuur bestaat uit 6 opeenvolgende weken, waarin wekelijks een bindweefselbehandeling gegeven wordt.

5x Anti Age Beauty (60 min)
1x Anti Age Pure Beauty (90 min)
Inclusief Serum d’Eté ter waarde van €55,90 cadeau.

Serum d’Eté is een kostbare combinatie van frambozenpitolie, pruimenpitolie en natuurlijk Vitamine E. He tis een sterk anti-oxidantencomplex, daarom actief tegen veroudering

Categorieën

Aromabrasie

In de periode van oktober tot en met maart, afhankelijk van de kracht van de zon, kan de Aromabrasie erbij geboekt worden.