Deelbehandelingen

Harsen gelaat en wenkbrauwstyling

Geen zin in een complete behandeling, maar wil je je wenkbrauwen weer netjes, maar heb je ook op andere plekken in het gezicht storende haren, die halen we in deze behandeling weg. Uiteraard word je huid ook verzorgd met de speciale etherische oliën van SPA tegen overbeharing.

Wimper- en wenkbrauwstyling de Luxe

Geen zin of tijd voor een complete behandeling?
Boek deze behandeling als je je wimpers en wenkbrauwen weer netjes wilt hebben. Bij deze behandeling een oppervlakte reiniging van de huid. Afsluitend een verzorgende creme.

Tip:

SPA Synergie Anti-Repousse Domicilie (ref.211)
Inhoud: 50 ml 
Prijs: € 48,95

Deze etherische olie gebruik je na de harsbehandeling nog 2 weken thuis.
Dit product heeft 3 functies:

  • het remt de haargroei,
  • het hydrateert de huid 
  • voedt de huid.

Deze verzorgingsolie kan gebruikt worden in het gezicht en op het lichaam. De etherische olie in dit product remt de haargroei.

Hoe stijl jij je wenkbrauwen?

Wenkbrauwen zijn bepalend voor de gezicht. Mooie natuurlijke wenkbrauwen laten je ogen spreken, maar kunnen ook zorgen dat je een frissere uitstraling krijgt. 
Wat de trend ook is, kijk bij het stylen van je wenkbrauwen altijd naar de vorm van je wenkbrauw. Heb je weinig wenkbrauw, dan zijn er verschillende opties om ze te stylen.

Kies de juiste tint. Keuze uit potloden, gel, wenkbrauwpoeder. Zowel ZAO als Couleur Caramel hebben een ruim assortiment. Ook laat ik je graag zien, hoe jij je wenkbrauwen kunt stylen. Want welke techniek past jou?