Visagie

Stralend

Een mooie make up doet je stralen!
Je voelt je er goed bij, het versterkt jou.
Dat is precies zoals ik denk dat het zou moeten zijn. Je niet verstoppen achter make up. 

Goede make up is dan belangrijk, maar jouw huid is nog belangrijker. Allereerst moet je huid goed verzorgd zijn, dan hecht je make up ook mooier. Neem bijvoorbeeld lippen die gebarsten zijn, de mooiste lipstick zal de kloofjes nog laten zien. Wat is dan mooier dat je dan ook kunt kiezen voor make up die je huid verzorgd. Maar in de basis moet je je huid natuurlijk goed verzorgen.

Wil je weten hoe, dan kan ik je natuurlijk bij helpen. Maar ook als je het lastig vind om de juiste make up te kiezen of hoe je make up aanbrengt, ook dat kan ik je leren. In een persoonlijke workshop gaan we dan stap voor stap jou je make up laten aanbrengen. Zodat je thuis gelijk aan de gang kunt.
Couleur Caramel
ZAO Essence of Nature

In de salon gebruik ik de natuurlijke cosmetica merken Couleur Caramel en ZAO Essence of Nature. Beiden komen uit Frankrijk.

Couleur Caramel heeft net een nieuwe identiteit gekregen, maar is het meest biologische make up merk dat er momenteel is, duurzaam, professioneel maar ook cosmos organic gecertificeerde make up. 

ZAO is het eerste navulbare make-up merk, biologisch gecertificeerd door Ecocert*,
100% natuurlijk en veganistisch.